Min solvogn/solseng har været et godt køb!

Nu nærmer sommeren sig – skal man købe en solvogn/solseng

Efter en lidt tvivlsom sommer med flere dage med overskyet vejr end solskin, håber jeg inderligt at vi alle kan forvente en dejlig lun sommer i år. Desuden føler jeg at jeg virkeligt har brug for D-vitamin og nogle dejlige solstråler. Jeg har en drøm som jeg gerne vil have realiseret i år. Der skal tilbringes masser af timer ude i haven i år og solen skal nydes med stil. Jeg har sørget for at min sommerferie kommer relativt tidligt i år, så jeg har masser af tid til selvpleje og hjemmehygge. Sidste sommer begyndte jeg stille og roligt at planlægge, hvad der skal gøres med min have. Jeg vil gerne have plads til et ekstra havemøbel og efter at have fået masser af inspiration fra andre på internettet er valget faldet på en solvogn/solseng.

Der er et stort udvalg på solvogne/solsenge på nettet

Efter at have fundet ud af hvad jeg ville købe til min have for at lave den mere praktisk, gik jeg igang med vælge hvilken solvogn/solseng jeg skulle købe. Tro mig, dette er lettere sagt end gjort, for der er rigtig mange at vælge imellem. Eksempelvis kan der vælges solvogne/solsenge i alle mulige typer af træ og hvilke funktioner der skal være. Der findes også solvogne/solsenge der er double, med to sammenhængende solvogne/solsenge – perfekt til et ægtepar hvis du spørger mig. Da jeg havde fundet ud af hvilke funktioner var bedst til mine behov, valgte jeg at bestille solvognen/solsengen over webshoppen. Valget faldt på en solvogn/solseng i teaktræ, da det er én af de mest robuste trætyper der findes. Det er mest praktisk for mig, da min lejlighed er lille og der ikke er plads til at tage solvognen/solsengen ind om vinteren.

Solvejret skal nydes med god stil denne sommer

Det bedste ved sommeren er at slappe helt af i solen med en flaske koldt vand og dejlig musik i ørene. I år er jeg fri for at skulle ligge på et tæppe i græsset, da jeg kan nyde solen med god stil i min nye solvogn/solseng – det bliver luksus!   Solvognen/solsengen har bløde og behagelige hynder som giver en god afslappende følelse i kroppen.                            

Solvognen/solsengen er uundværlig for mig

Solvognen/solsengen som jeg købte var egentligt mest til at opfylde en tom plads i haven, men nu er den blevet et uundværligt møbel til min have. Jeg elsker at tilbringe min fritid i haven og nyde det gode vejr. Med min nye solvogn/solseng bliver denne sommer god og uforglemmelig.

Skriv et svar