Kom i gang med hjemme-yoga på græsset

yoga-udenfor

Når sommerferien er forbi, så er det tid til at genoptage de regelmæssige hverdagsritualer. For nogen betyder det, at det er tid til at få træningsskoene pudset, så man er klar til at genoptage træningen. Der er mange måder at træne på, og det er forskelligt fra person til person hvilken træningsform, som man får mest ud af. Nogen vælger træningscenteret, mens andre foretrækker at gøre det hjemme. Men man kan ikke komme udenom, at yoga er den perfekte vej at gå, hvis man ønsker at træne både krop og sind.

Derfor er yoga det perfekte valg for krop og sjæl

Yoga er den perfekte træningsform, fordi den har fokus på fleksibilitet, styrke, balance, skadeforebyggelse og mental træning. Yoga lærer din krop at integrere krop, åndedræt og et fokuseret sind, så du kan finde ro, selvom at der er larm omkring dig. Koncentrationen og åndedrætsbevidstheden i yoga styrker dit mentale fokus og dit nærvær. Det er altså en perfekt træningsform, hvis man har en stresset og/eller larmende hverdag.

Udover at have fokus på mental velvære, så vil regelmæssig yogatræning styrker din fleksibilitet og balance, mens flere af dine muskler arbejder. I de fleste stående stillinger i yoga, bliver både ben, hofter, arme og mavemuskler aktiveret samtidig. Yogaen hjælper dig med at blive i en intens stilling, samtidig med at du slapper af i sindet. Man vil i yoga holde stillinger i længere tid, så man stille og roligt kan synke ind i dem. Yoga hjælper til at mærke egen krop og slappe af i øjeblikket, hvilket for mange resultere i at de sover bedre, reagerer hurtigere og nyder deres eget selvskab bedre.

Gør yoga til en del af hverdagen

Man kan nemt finde et træningscenter, hvor man kan komme på et yoga-hold, hvis man enten er nybegynder eller foretrækker at være en del af et hold med en træner. Men mange vælger også at lave yoga selv hjemme, da man ofte slapper bedre af til yogaens mentale øvelser, når man er i hjemmets trygge rammer. Et godt råd er at prøve at lave yoga udendørs hjemme på græsset, da den friske vind i ansigtet og måske bare tæer i græsset, giver en indre ro og følelse af at være i et med naturen. Selv hvis det kun er 15 til 20 minutters hjemme-yoga på græsset, vil det give dig en ny energi, som gør hverdagen og arbejdet mere overskueligt. Yoga er den perfekte måde at starte en god dag på.

yoga-udenfor

Skriv et svar