Italiensk inspireret restaurant i Ballerup

Restaurant i Ballerup

Når det kommer til mit favorit spisested og restaurant i Ballerup, er der specielt én ting jeg kigger efter og det er det Italienske flag. Hvis ikke du forstår hvad jeg mener med det, så lad mig skære det ud i pap. Jeg elsker Italiensk mad og der findes heldigvis en lækker Italiensk restaurant lige her i byen. Navnet er La Rustica og det er et af de bedste spisesteder i Ballerup. Bor du, lige som jeg gør, i Ballerup er jeg sikker på du har hørt om La Rustica før. Hvis du er i tvivl kan du tjekke restauranten ud her https://www.la-rustica.dk/, hvor du også finder deres menukort.

Det er en restaurant, som er kendt for sin gode italienske mad, rummelige selskabslokaler, brunch buffet og fair priser. Hvad mere kunne man ønske sig fra en restaurant i Ballerup? Det er en hyggelig og et yderst populært spisested i Ballerup, hvor mange børnefamilier, kærestepar og venner samles. Deres italiensk inspirerede menukort er fyldigt og har noget for hver en smag. Først og fremmest kan du selvfølgelig få brunch og kommer du forbi i en weekend har de endda en stor brunch buffet. Er du mere til nachos, burgere eller sandwiches kan de også klare det. Deres burgere alene, gør dem til min favorit restaurant i Ballerup. Men som sagt er det mere den italienske del af menuen som jeg er stor tilhænger af. Der er virkelig få spisesteder i Ballerup som har har rigtig Italiensk mad på menuen. Med det mener jeg, at den lokale pizzamands menukort ikke er af sammen kvalitet som La Rustica’s. De går nemlig ekstra langt for at det skal være lækkert og friskt mad. Alt deres mad bliver lavet af specielt udvalgte råvare som altid er helt friske. Derfor er det min favorit restaurant i Ballerup når det kommer til Italiensk mad.

Restaurant i Ballerup som også er dit foretrukne selskabslokale

Der findes flere selskabslokaler rundt omkring i byen, men meget få kan prale af at være en italiensk restaurant i Ballerup, som samtidig er et selskabslokale. La Rustica har nemlig store åbne lokaler, hvor der er plads til større selskaber. Jeg har selv afholdt flere selskaber i form af familie fødselsdage og min brors konfirmation dernede. Jeg kan varmt anbefale dig at bruge La Rustica’s restaurant i Ballerup som selskabslokale. Deres lokaler er store og rummelige, hvor der samtidig er højt til loftet. Det er sådanne ting jeg sætter pris på når jeg skal finde et selskabslokale i Ballerup. Derudover er der er en uformel men stadig hyggelig atmosfære, de har forsøgt at få det italienske præg med i stemningen også.

Der findes mange gode spisesteder i Ballerup, men meget få rummer alt det La Rustica gør. Lækker mad, både italienske specialiteter men også meget andet. Hvis du er til brunch buffet eller platte tilbyder de som sagt også det. Oven i det er der også plads til større selskaber, du kan derfor også få glæde af at bruge restauranten i Ballerup som dit selskabslokale. Derfor er La Rustica min klare favorit restaurant i Ballerup.    

Skriv et svar