Gulvafslibning og lakering

Vi har netop haft besøg af en dygtig gulvafsliber som i første omgang udelukkende skulle kigge på vores gulv og hvilken form for gulvafslibning samt gulvbehandling vores gulv har brug for. Det tog ham 10 min så havde han dannet sig et overblik, fundet frem til at vi skal have en gulvafslibning og lakering.

Vi har mange gange fået en gulvafsliber ud at kigge på opgaver inden de skal i gang, men ham her var helt utrolig, og meget professionel. Det er ikke noget vi har oplevet før, sand fornøjelse.

Så gulvafslibning og lakering

Inden gulvafsliberen kom på besøg, havde vi ikke nogen ide om vi skulle have en grov slibning eller om den blot skulle fin slibes. Vi vidste heller ikke hvilken efterbehandling af gulvet vi skulle have, der findes jo så mange forskellige.

Igen var gulvsliberen meget professionel og kundeorienteret, han lyttede til vores behov, som i sidste ende gjorde at vi fandt frem til en stærk lak behandling – da vi har flere hunde og små børn i huset. Som han sagde “den stærke lak vil holde i op til 20 år, hvor i mod en lud behandling kun vil holde 5-7 år” Vi tøvede derfor slet ikke et eneste sekund, hvilken behandling vi ønskede.

Vi har et stort hus – Så vi skulle finde den rette til opgaven

Vores hus er et større hus på 144 kvm. Og det er hele huset som skal have en omgang, derfor skulle det være en gulvafsliber som havde mange års erfaring, så vi ikke ender med et halvfærdigt projekt, fordi han ikke kan levere. Vi er derfor helt trygge ved den dygtige gulvafsliber vi har fundet.

Gode råd til dig der skal vælge gulvafsliber

Vi har samlet et par gode råd til jer, som også går med tanken om få slebet gulve.

  1. Få altid gulvafsliberen til at komme ud og kigge på jeres gulv inden at I beslutter jer for om det er et firma I har lyst til at gå videre med.
  2. Det er altid en god ide at få flere forskellige firmaer ud, hvis I har mistanke om der enten bliver talt om en pris der er alt for høj, eller blot hvis I ikke føler jer helt trykke
  3. I kan altid prutte om prisen. Det er noget af det fede, hvis I ønsker 500-1000 (kommer an på opgaven) så kan i som regel altid få lidt rabat. Men det er ikke noget i skal sætte jeres forventninger efter.
  4. Spørg altid om jeres gulvafsliber bruger miljøvenlige produkter.
  5. Hven tager skraldet nå han er færdig? rydder han pænt op efter sig, eller lader han rodet stå
  6. Hvad hvis der sker en skade? hvem skal betale for skaden.
  7. Husk altid først at male efter gulvet er blevet slebet. Det er nok et af de vigtigste råd jeg kan give jer.

 

Det var faktisk alt, hvad jeg havde for jer i dag. Jeg håber i kan bruge nogen af mine råd.

 

Jeg håber I finder en gulvafsliber som I bliver glade for.

XoXo

 

 

 

 

Skriv et svar